• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
ISBN: 9789632786506
Kiadó: Cser
Megjelenés: 2022-02-28
Oldalszám: 160
Kategória

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben

0 (0)
A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard