• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
Vegán kencekönyv
ISBN: 9789632916262
Megjelenés: 2023-06-20
Oldalszám: 176
Nyelv: magyar
Kötésmód: kartonált
Kategória

Vegán kencekönyv

0 (0)

A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágott-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz.
De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A boltokban egyre több változatban lehet kapni, ám az egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is sokkal jobban járunk, ha ezeket inkább mi magunk készítjük el.

Lénárt Gitta legújabb - tizedik! - könyvében a tőle már megszokott határtalan fantáziával és lelkesedéssel mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendelkezésünkre akkor is, ha nyers, vagy ha részlegesen hőkezelt, de feldolgozásmentes, teljes értékű növényi étrendet szeretnénk követni.

Megkóstolnád a kesudió-majonézt? És a körözöttet főtt kölesből? Kíváncsi vagy, milyen a házi rizstejszín vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte végtelen módon variálhatjuk. Ezek a receptek jelentsenek itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki megalkothatja saját kencéjét, krémjét, feltétjét.
A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen a megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, crepe-ek is léteznek!

Gitta célja, hogy minél többen felismerjük, milyen jelentős változást hozhat az életünk minőségében egy tudatosabb életmód. A táplálkozás ennek csak az egyik eleme, érdemes megismerni a többi összetevőt is, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészséges élet felé.

Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Lénárt Gitta
Feliratkozom a szerzőre

Lénárt Gitta a nyers vegetarizmus talán legismertebb hazai képviselője. Több nagy sikerű könyvet írt a témában, és aktív közösségi szervező szerepet játszik.

Budapesten született, évekig dolgozott mikroelektronikai tervező mérnökként, később szoftverfejlesztőként és informatikusként. Férjével és 3 gyermekével Budapesten él.

1993 óta vegetáriánus, majd 2007-ben áttért a nyers vegán táplálkozásra, elsősorban egészségügyi okok miatt. Az életmódváltás arra ösztönözte, hogy gyorsan bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza másokkal is. 2008-tól vezeti az internetes naplóját, és aktív közéleti szervező szerepet vállal, összejöveteleket szervez.

2010-től évente jelennek meg könyvei, és tanfolyamokat is tart a nyers vegán életmód népszerűsítésére. 2011-től rendszeres előadó az évente megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon, és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyanebben az évben két társával elindította a Nyersétel Akadémiát, amely hivatalos keretet nyújt az előadások, tanfolyamok és összejövetelek szervezéséhez.

Lénárt Gitta most már online tanfolyamokon keresztül is átadja a nyersétkezés titkait és receptjeit.

Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard