• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
A mák
ISBN: 9789632781112
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 88
Kategória

A mák

0 (0)
Tartalom:
A mák származása, felhasználásának története, A mák neve és előfordulása a népi szólásainkban, helységneveinkben, A mák hasznosításának fő területei: élelmiszer- és gyógyszeripar, A mákfélék családja. A termesztett mák néhány rokon faja, A mák biológiai tulajdonságai, Külső megjelenés, A mák fejlődésének fontosabb szakaszai, A mák felhasználását meghatározó biológiailag aktív anyagok, A mákmag fontosabb anyagai, A mák elterjedése a világban, A világ legfontosabb legális máktermesztési körzetei, Ópiumot előállító illegális termelési körzetek,
A máktermesztés nemzetközi és hazai szabályozása, A mák termesztése, A tavaszi mák termesztése, Az őszi mák termesztése,
Hazai mákfajták, Élelmiszercélú magelőállításra termesztett fajták, Ipari feldolgozás és magelőállítás céljából termesztett kettős hasznosítású hazai mákfajták, Díszítésre használt hazánkban regisztrált fajták, A magyar fajtákon kívül az Európai Unió fajtajegyzékében szereplő további fajták,
A mák és a máktermékek felhasználása, A mák mint táplálék, Mákdarálás, A mák táplálékfiziológiai jelentősége, A mák és mákos sütemény vásárlása, Mik azok a zsírsavak?, A mákolaj, A mákolaj helyes tárolása, A mák mint takarmány, A máknövény erős hatású anyagai és azok élettani hatása, A mák mint gyógy- és orvosi növény,
Receptek
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard