• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
Konyhai tudástár - 250 tipp, technika, recept
ISBN: 9789630984126
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 160
Kategória

Konyhai tudástár - 250 tipp, technika, recept

0 (0)
Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot. 
A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard