• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
Az édességek magasiskolája
ISBN: 9789635161492
Megjelenés: 2024-09-15
Oldalszám: 312
Nyelv: magyar
Kötésmód: keménytáblás
Kategória

Az édességek magasiskolája

0 (0)

90 legendás francia és nemzetközi recept

Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,

praliné, koldustallér, pillecukor…

Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:

ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,

AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék,

valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a

nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy

praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ

Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard