• Könyvek
  • Akciók
  • Könyvimádók magazinja
A táplálkozás tudománya
ISBN: 9789636040956
Megjelenés: 2024-04-24
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar
Kötésmód: keménytáblás
Kategória

A táplálkozás tudománya

0 (0)
A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 11 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8702
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.olcsokonyvek.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard